SAFFRAAN EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 748 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saffraan Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

6 nov 2022 om 21:59 Het duurde erg lang voor het werd bezorgd. Het eten was heel lekker maar helaas was alles koud. Voor die prijs vind ik dat erg slecht. Helaas niet voor herhaling op deze manier.
4 nov 2022 om 22:02 60 minuten extra wachten, toen werd er tot slot ook nog koud eten bezorgd. Jammer we hadden ons dit anders voorgesteld gezien de vele positieve beoordelingen. Ook was het een dure bestelling voor hetgeen je krijgt. Hopelijk volgende Keer beter.
31 okt 2022 om 9:02 Erg lekker. Eten was wel wat lauw. Helaas wel erg duur om het vaker te doen.
31 okt 2022 om 6:55 Lekker eten!
29 okt 2022 om 21:16 Bezorging duurde erg lang na 1,5 uur maar even gebeld en bezorger was 'onderweg' na 20 minuten kwam bezorger eindelijk met een extraatje dus was gewoon rechtsstreeks van de zaak gekomen. Bestelling niet compleet en erg weinig voor wat je betaald
21 okt 2022 om 21:28 Eerste keer hier besteld en binnen de verwachte tijd bezorgd. Eten was op juiste temperatuur. Qua smaak was het verrassend genoeg.
21 okt 2022 om 20:25 Zeer lekker eten, snelle bezorging.
17 okt 2022 om 11:23 Had duidelijk aangegeven dat het vlees mals moest zijn helaas is hier niet aan gehouden de ossenhaas was hartstikke droog helaas
8 okt 2022 om 21:22 Lekker en goed verpakt!
8 okt 2022 om 20:33 Heerlijk gegeten. Prijzig, maar wel kwalitatief goed eten. We hebben gesmuld!
2 okt 2022 om 23:47 Great food, highly recommend both delivery and the restaurant itself (totally worth to go there). I like how they pack things, super neatly, in good containers.
29 sep 2022 om 13:21 De kip en ossenhaas waren droog en taai. Heel jammer, zeker voor de prijs.